«Preferesc la crua veritat que una mentida ben cuinada»


   

Informàtica


 
00000048.jpg
***2013/09/02 Que consti que NO puc recomanar fer ús d'aquesta versió tan inicial de la meva web, ja que existeixen a Internet molts generadors de pàgines molt més moderns, potents i fàcils d'instal·lar o de fer ús (bloglines, wordpress, joomla...).
Jo el faig ús només perquè és el MEU sistema, que em serveix per a de vegades 'fer-me unes línies de programa' i perquè la versió que maneig es troba molt millorada, baldament en tots aquests anys NO he tingut temps per a depurar-la tant com per a «alliberar-la» (quin vague que soc...)

Ja està preparada la versió 1.0 del portal.
Si t'agrada, no tens mes que descarregar-ho i instal·lar-ho. És gratis.
Necessitaràs un servidor 'Windows' i els permisos corresponents per a fer funcionar les pàgines ASP i la base de dades Access. Posa't en contacte amb el teu proveïdor per a saber si disposes del servei adequat.
Per a fer modificacions, necessitaràs coneixements d'ASP, però si els tens, veuràs que el codi prou explícit. Això si, per a garantir la compatibilitat, respecta el codi al màxim i, si necessites alguna extensió, la dissenyes com un mòdul nou.
Si et queda be, envia-m'ho per què ho posi aquí :-)
Programa Recomendado en UpToDown.com


Partint de la Beta inicial, he refet gairebé 2000 línies de programa en VBScript, donant-li estructura i creant mòduls separats, de forma que sigui fàcil realitzar millores. I sembla mentida com s'acurta un programa quan es depura com toca.
El que mes s'ha acurtat, les 'pastilles', que s'han definit com a objectes, de manera que després de definir-lis les propietats en les plantilles d'estils, no hi ha mes que usar-les.
Actualment hi ha tres tipus de 'pastilles' definits: els quadres de menús, els d'articles i els d'anuncis, però es poden crear més amb només definir-las i donar-lis les propietats apropiades en dites plantilles d'estils.

A l'arxiu comprimit trobaràs un document llig-me.Txt amb mes informació.
26/09/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [ca] [es]

   
[ca] [es]
 


Movimiento Anti Guardarraíles Mallorca

IBSN: 2-718-2818-28

www.zolople.com


web personal de
Bartomeu Homar i Graxell
escriu-me

Aquesta obra es troba sota una llicència de Creative Commons.Realizado usando BHGPortal - www.zolople.com
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal