«Preferesc la crua veritat que una mentida ben cuinada»


   

Informàtica


 
00000059.gif***no funciona en w2000 ni wXP, ho sent, ja el reprogramaré en Pascal qualque dia.

Aquest protector de pantalles ho vaig dissenyar (en Pascal, sota MS DOS) en 1989, per a incloure'l en els meus programes.

Eren temps durs, en els quals implementar qualsevol petit detall de qualitat, com per exemple un sistema d'ajuda, podia fer sortir de polleguera a qualsevol.

Però aquest en concret no va ser tan difícil. Mes bé va anar fins fàcil. El que realment em va dur mes temps va ser habilitar una combinació de tecles per a activar-lo/desactivar-lo, tenint en compte que havia parts dels programes on no devia permetre dit canvi, unes altres en les quals directament estava activat, unes altres desactivat...

Quan em vaig passar al Windows 95, per descomptat no estava per salvapantallas però ho estava trobant a faltar, així que en 1997 em vaig decidir a realitzar-lo de nou, en Visual Basic 4.0 i com primer contacte amb aquest llenguatge de programació. vaig Procurar acurar-me al màxim amb el, incloent ajuda, afegint-li configuració, amb programa d'instal·lació...

Que ho gaudis.

opcions:
Descàrrega
Aquest programa és... GRATIS
Instal·lació
Configuració

Aquest programa és... GRATIS

¡Per descomptat que és gratis!
¿Per ventura ho dubtaves?
Així que aprofita...

Però respecta la propietat intel·lectual:

Aquesta aplicació ha estat creada per Bartolomé Homar Graxell, qui es reserva tots els drets. Els components creats per l'autor són els cridats "Rellotge.SCR", "Rellotge.HLP" i "Leeme.txt", sent la resta de components propietat de Microsoft Corp.

(En compliment de la llicència d'ús de Visual Basic 4.0, es comunica que l'usuari final no podrà distribuir els components el Copyright dels quals sigui propietat de Microsoft Corp.)

Ah! després de tant temps no he oido de ningú que sofrís ningun contratemps per usar-lo... però jo no em faig responsable de res que et pugui succeir a tu, al teu ordinador o a les dades que tinguis en el.

 

INSTAL·LACIÓ

La instal·lació crea un directori propi en el subdirectorio Arxius de programa\BHG, en el qual se situarà l'arxiu leeme.txt. Tant el programa (Rellotge.scr) com l'ajuda (rellotge.hlp) quedaran situats en Windows\System.

Automàticament queda creat un submenú en el botó INICI, Programes\BHG\Rellotge i Pelotitas, en el qual apareixen el Llegeix-me l'Ajuda i el programa Rellotge.

Una vegada acabada la instal·lació, sempre és recomanable REINICIAR L'EQUIP.

PER A CONCLOURE LA INSTAL·LACIÓ, anirem a Propietats de pantalla a fi de posar aquest salvapantallas com predeterminat. Per a això, premerem amb el botó dret en l'Escriptori i elegirem Propietats en el menú contextual i escollirem la solapa Protector de Pantalla.

Una vegada fet això, desplegarem la llista de protectors de pantalla i escollirem Rellotge.

 

CONFIGURACIÓ

Configurar des de Propietats de Pantalla:

Prement amb el botó dret en l'Escriptori, elegint Propietats en el menú contextual i escollint la solapa Protector de Pantalla, podrem escollir el salvapantallas Rellotge.

Una vegada elegit, per a configurar-lo n'hi ha prou amb prémer sobre el botó configuració (que estranyo, ¿no?).

Configurar tenint el rellotge en pantalla

Imagina't. T'has despistat una mica i et surt el rellotge en pantalla. En això que et decideixes a canviar-li la configuració...

¡Gens mes fàcil! Basta que premis la tecla C i t'apareixerà la finestra de configuració.

Parametres Configurables:

Es poden variar el nombre de pilotes des de 1 fins 10.

La velocitat de les pilotes pot variar-se de 1 a 50.

El boton "predeterminat" posarà els valors a 2 pilotes i 10 de velocitat.

Hi ha un arxiu d'AJUDA, accessible des del boton (?)

 


Descargar el programa Reloj y Pelotitas
11/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [ca] [es]

   
[ca] [es]
 


Movimiento Anti Guardarraíles Mallorca

IBSN: 2-718-2818-28

www.zolople.com


web personal de
Bartomeu Homar i Graxell
escriu-me

Aquesta obra es troba sota una llicència de Creative Commons.Realizado usando BHGPortal - www.zolople.com
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal