« M'encantaria poder canviar el món... però és que no em donen el codi font » (geek anònim)


   

Informàtica


 
Registres   51 a 54 de 54
Primer Anterior
00000057.gifEn el transcurs dels anys he manejat gran quantitat de programes de comptabilitat. Uns mes senzills, uns altres no tant. El que mes temps vaig manejar ho vaig fer jo mateix en Turbopascal i ho vaig estar usant tant en el treball com a casa fins que va arribar el 2000. No ho he adaptat.
En 1999 vaig realitzar un 'programa de comptabilitat' en Access i a poc a poc ha anat guanyant en complexitat, tal com he anat necessitant mes.
No obstant això, és el mes fàcil que conec en programes de comptabilitat i al seu torn arriba a realitzar complexitats que altres programes ni somien.
Clar que hi ha programes molt millors. Però he vist molt pitjors venent-se.
17/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Programa de Contabilitat'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000058.gifAvui estren portàtil, ja estava cansat d'haver d'estar canviant d'ordinador contínuament, així que ara aniré per la vida annexat a aquest, li treure un profit tremend.
De fet, de tots els ordinadors que maneig, aquest és el mes potent, fins i tot és el doble de potent que el servidor del treball.
I a més de bo, també és bonic i barat.
14/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Acer Aspire 1314LC'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000059.gif***no funciona en w2000 ni wXP, ho sent, ja el reprogramaré en Pascal qualque dia.

Aquest protector de pantalles ho vaig dissenyar (en Pascal, sota MS DOS) en 1989, per a incloure'l en els meus programes.

Eren temps durs, en els quals implementar qualsevol petit detall de qualitat, com per exemple un sistema d'ajuda, podia fer sortir de polleguera a qualsevol.

Però aquest en concret no va ser tan difícil. Mes bé va anar fins fàcil. El que realment em va dur mes temps va ser habilitar una combinació de tecles per a activar-lo/desactivar-lo, tenint en compte que havia parts dels programes on no devia permetre dit canvi, unes altres en les quals directament estava activat, unes altres desactivat...

Quan em vaig passar al Windows 95, per descomptat no estava per salvapantallas però ho estava trobant a faltar, així que en 1997 em vaig decidir a realitzar-lo de nou, en Visual Basic 4.0 i com primer contacte amb aquest llenguatge de programació. vaig Procurar acurar-me al màxim amb el, incloent ajuda, afegint-li configuració, amb programa d'instal·lació...

Que ho gaudis.
11/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Rellotge i Pilotetes'>veure noticia complerta] [ca] [es]

Au, ja està, o casi.
He estat aprenent un poc d'ASP y això de connectar amb bases de dades.
10/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Un portal nou'>veure noticia complerta] [ca] [es]

Registres   51 a 54 de 54
Primer Anterior
   
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal