«Preferesc la crua veritat que una mentida ben cuinada»


   

Informàtica


 
Registres   51 a 56 de 56
Primer Anterior
00000048.jpgNo hay nada como 'colgar' una versión para que se te ocurran nuevas modificaciones.
Primero me dio por cambiar el buscador y poner freefind, que da muy buen servicio y no tienes que esperar a que google te indexe, puesto que TU controlas cuando quieres que te indexe. Si hasta te manda mensajes con las palabras de búsqueda que usen los que busquen algo en tu web...
11/10/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [BHG Portal - nuevas modificaciones'>veure noticia complerta] [es]

00000048.jpg
***2013/09/02 Que consti que NO puc recomanar fer ús d'aquesta versió tan inicial de la meva web, ja que existeixen a Internet molts generadors de pàgines molt més moderns, potents i fàcils d'instal·lar o de fer ús (bloglines, wordpress, joomla...).
Jo el faig ús només perquè és el MEU sistema, que em serveix per a de vegades 'fer-me unes línies de programa' i perquè la versió que maneig es troba molt millorada, baldament en tots aquests anys NO he tingut temps per a depurar-la tant com per a «alliberar-la» (quin vague que soc...)

Ja està preparada la versió 1.0 del portal.
Si t'agrada, no tens mes que descarregar-ho i instal·lar-ho. És gratis.
Necessitaràs un servidor 'Windows' i els permisos corresponents per a fer funcionar les pàgines ASP i la base de dades Access. Posa't en contacte amb el teu proveïdor per a saber si disposes del servei adequat.
Per a fer modificacions, necessitaràs coneixements d'ASP, però si els tens, veuràs que el codi prou explícit. Això si, per a garantir la compatibilitat, respecta el codi al màxim i, si necessites alguna extensió, la dissenyes com un mòdul nou.
Si et queda be, envia-m'ho per què ho posi aquí :-)
Programa Recomendado en UpToDown.com

26/09/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [BHG Portal 1.0'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000057.gifEn el transcurs dels anys he manejat gran quantitat de programes de comptabilitat. Uns mes senzills, uns altres no tant. El que mes temps vaig manejar ho vaig fer jo mateix en Turbopascal i ho vaig estar usant tant en el treball com a casa fins que va arribar el 2000. No ho he adaptat.
En 1999 vaig realitzar un 'programa de comptabilitat' en Access i a poc a poc ha anat guanyant en complexitat, tal com he anat necessitant mes.
No obstant això, és el mes fàcil que conec en programes de comptabilitat i al seu torn arriba a realitzar complexitats que altres programes ni somien.
Clar que hi ha programes molt millors. Però he vist molt pitjors venent-se.
17/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Programa de Contabilitat'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000058.gifAvui estren portàtil, ja estava cansat d'haver d'estar canviant d'ordinador contínuament, així que ara aniré per la vida annexat a aquest, li treure un profit tremend.
De fet, de tots els ordinadors que maneig, aquest és el mes potent, fins i tot és el doble de potent que el servidor del treball.
I a més de bo, també és bonic i barat.
14/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Acer Aspire 1314LC'>veure noticia complerta] [ca] [es]

00000059.gif***no funciona en w2000 ni wXP, ho sent, ja el reprogramaré en Pascal qualque dia.

Aquest protector de pantalles ho vaig dissenyar (en Pascal, sota MS DOS) en 1989, per a incloure'l en els meus programes.

Eren temps durs, en els quals implementar qualsevol petit detall de qualitat, com per exemple un sistema d'ajuda, podia fer sortir de polleguera a qualsevol.

Però aquest en concret no va ser tan difícil. Mes bé va anar fins fàcil. El que realment em va dur mes temps va ser habilitar una combinació de tecles per a activar-lo/desactivar-lo, tenint en compte que havia parts dels programes on no devia permetre dit canvi, unes altres en les quals directament estava activat, unes altres desactivat...

Quan em vaig passar al Windows 95, per descomptat no estava per salvapantallas però ho estava trobant a faltar, així que en 1997 em vaig decidir a realitzar-lo de nou, en Visual Basic 4.0 i com primer contacte amb aquest llenguatge de programació. vaig Procurar acurar-me al màxim amb el, incloent ajuda, afegint-li configuració, amb programa d'instal·lació...

Que ho gaudis.
11/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [Rellotge i Pilotetes'>veure noticia complerta] [ca] [es]

Au, ja està, o casi.
He estat aprenent un poc d'ASP y això de connectar amb bases de dades. Y això es el que m'ha sortit, al menys de moment. Canvi d'idioma, de estils, butlletins informatius... els articles amb possibilitat d'incloure foto, les seccions, si n'hi ha un sol article, el mostra com contingut complert ... Be, encara me falta fer la de links, perquè en aquests moments la he fet 'a pelo', però quant tingui una mica mes de temps me posaré a fer-la. Per el moment, així ja va be (tant sols he de posar-li el contingut de la web antiga) i me posaré a estudiar, l'examen de setembre me cau a damunt per moments :-P
10/08/2003 Les coses d'en Zolople/Informàtica [ca] [es]

Registres   51 a 56 de 56
Primer Anterior
   
[ca] [es]
 


Movimiento Anti Guardarraíles Mallorca

IBSN: 2-718-2818-28

www.zolople.com


web personal de
Bartomeu Homar i Graxell
escriu-me

Aquesta obra es troba sota una llicència de Creative Commons.Realizado usando BHGPortal - www.zolople.com
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal