« M'encantaria poder canviar el món... però és que no em donen el codi font » (geek anònim)


   

Humor


 
00000005.jpgAl principi, tot el capital estava acumulat dins un punt de densitat infinita.

Emperò, la gravitació va fer que tot el bollit es recalentés fins que, donada una temperatura determinada, allò va fer un pet i va esclatar. Era el Big Bank.
Aquesta expansió del capital va crear l’espai, i la direcció de l’expansió, el temps (per això és diu ‘el temps és doblers’, de fet, són equivalents).

Inicialment, tot el capital estava molt dispers, en forma de monedetes de cèntim. A poc a poc, però, així com la velocitat inicial de les monedetes s’anava returant, les monedetes es van anar agrupant en formacions més grosses, anomenades bitllets pre-galàctics. Aquestes formacions, també es van anar agrupant, per efecte de la gravetat, en formacions més extenses, anomenades comptes corrents.

De fet, és demostrat que l’espai-temps es deforma en presència d’una quantitat determinada de capital, la qual cosa és perfectament observable en el saldo del nostre compte corrent.

Així idò, quan la quantitat de capital acumulada és prou significativa, té una masa crítica (de l’ordre de milions d’euros), l’espai-temps es distorsiona de tal manera que cap dels euros que conforma aquest capital pot escapar del seu àrea d’influència, ans al contrari, tots els euros que es trobin dins aquesta àrea es veuran irremissiblement atrets pel capital. S’ha format una singularitat, coneguda com a forat negre. Els euros que evolucionen al voltant d’aquest forat negre, però que no hi arriben a caure, s’anomenen ‘horitzó del forat’.

Així, doncs, un forat negre va atraent cada vegada més capital, fins que la seva masa arriba també a ser crítica, i aleshores, esclata. És allò que es coneix com a ‘Loteria Nacional’, en las seves diferents variants, en funció de l’explosió (’Del Niño’, ‘De Navidad’) i també d’altres, com ara ‘LotoTrot?’, etc…
03/05/2005 Les coses d'en Zolople/Humor [ca] [es]

   
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal