« M'encantaria poder canviar el món... però és que no em donen el codi font » (geek anònim)


   

Opinió/política


 
00000277.jpgAvui s'aprobat per l'Exetutiva de la FSM la proposta d'Aina Calvo de candidatura a l'Ajuntament de Palma. Ara falta el suport de les agrupacions i l'aprovació final pels òrgans superiors.

Es una llista amb molta renovació, de fet nomes repeteix als primers llocs una de les regidores actuals, molt ben aconseguida, de gent involucrada amb molts d'àmbits de la societat. I tenc l'honor de ser-hi present al lloc 20 (gràcies per la teva confiança, Aina!!).

Ara ens hem de 'posar les piles' per aconseguir arribar al màxim de ciutadans per que vegin que n'hi ha alternativa al desbarat de na Cirer... i que som el PSOE, amb n'Aina al front.

La llista es...

1. Aina Calvo Sastre

2. Andreu Alcover Ordinas. Llicenciat en Filologia Clàssica. Funcionari de carrera de la Comunitat Autònoma. Gerent de la Universitat de les Illes des de l'any 1999.

3. Joana Mª Borrás Bosch. Llicenciada en Dret. Advocada. Preparadora de l'Escola de Pràctica Jurídica del Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears (ICAIB)

4. Joaquín Rodríguez Rodríguez. Enginyer de Forests. Va ésser gerent de l'Institut Municipal d'Informàtica durant 17 anys. Ex-director general d'Obres Públiques i Transports del Govern de les Illes Balears entre 1999-2003.

5. Begoña Sánchez Muñoz. Diplomada en Infermeria per la Universitat de les Illes Balears. Exerceix a l'hospital Son Dureta, en la Unitat de Psiquiatria Infanto-Juvenil i Trastorns de Conducta Alimentària.

6. José Hila Vargas. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Economista en exercici. Màster en Hisenda Pública. Membre del Consell d'Administració d'RTVIB

7. Cristina Ferrer González. Mestra. Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana. Ex-directora del C.P. "Santa Isabel i ex-coordinadora Provincial del Pla d' Igualtat del Ministeri d'Educació a les Balears. És regidora a l'Ajuntament de Palma.

8. Andreu Ferrer Gomila. Llicenciat en Pedagogia. Secretari general de FETE-UGT (Federació de Treballadors d'Ensenyament). Ex director del Centre de Professors de Palma.

9. María Isabel González Carrasco. Llicenciada en Història de l'Art. Diplomada en Magisteri. En l'actualitat és directora d'una escola privada de formació. Presidenta de la Plataforma Salvem Façana.

10. Antonio Donaire Sánchez. Llicenciat en Geografia i Història. Funcionari de l'Ajuntament de Palma. President del Comitè de Seguretat i Salut Laboral de l'IMI.

11. Miriam Muñoz Resta. Estudiant de Pedagogia. Secretaria general de Joventuts Socialistes de Palma.

12. Francisco Donate Rodero. Transportista de viatgers amb títol internacional. Cooperant en projecte de cooperació internacional en Centre-amèrica.

13. Guadalupe Pulido Román. Llicenciada en Dret. Funcionaria de la Comunitat Autònoma. Ex-secretaria general tècnica de l'IB-Salut.

14. Bartolomé Grimalt Ferrer. Músic. Director pedagògic de Factoria de Músics.

15. María del Carmen Gómez Sánchez. Treballadora del sector neteja. Membre del col·lectiu “Embat”.

16. Josep Claverol Florit

17. Bárbara Galmés

18. Juan Luis Llull Sarralde

19. Natalia Vives Alario

20. Bartomeu Homar Graxell

21. M Lluïsa Dubon Petrus

22. Francisco Ferrer Pérez

23. Maria Bennásar Guerra

24. Antoni Pujol Maura

25. Ana Vera Amate

26. Francisco Ducros Salvá

27. Arantxa Sitjar Mansilla

28. Antoni Roig Cuart

29. Alba M Tirado Castellanos

Suplents:

30. Federico Pena Rivas

31. Josefa Perete Cano
19/02/2007 Les coses d'en Zolople/Opinió/política [ca]

   
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal