« M'encantaria poder canviar el món... però és que no em donen el codi font » (geek anònim)


   

Opinió/política


 
00000268.jpgAra que n'Aina ja ha aconseguit el suport total de les agrupacions de Palma, avui li tocava a na Francina.

I avui el Consell Polític de Mallorca ha aprovat, per aclamació, la seva proposta de llista al Consell de Mallorca.

Per aquesta llista, que serà la primera vagada que es vota separada de la del Parlament, na Francina ha seleccionat molta gent nova i molt formada, amb una profunda renovació. I als llocs honorífics, li ha fet un lloc al meu pare.

Ara tenen un bon treball, Mallorca fa massa temps que te el clientelisme com a forma de govern i ja es hora de canvi.

La candidatura es...

Francina Armengol. Inca 1971. Llicenciada en Farmacia. Secretaria General de la FSM. Secretaria Executiva de la Comissió Executiva del PSOE. Portaveu del Grup Parlamentari Socialista.

Antoni Alemany. Alcúdia, 1947. Enginyer tecnic. Actucalment és conseller al Consell de Mallorca i diputat autonomic. President dels Socialistes de Mallorca. Va ésser Batle d'Alcúdia durant 8 anys.

Maria Lluïsa Dubón. Doctora en Geografia. Presidenta de la Delegació Territorial del Col.legi de Geografs de les Illes Balears fins febrer de 2007. Entre 1999 i 2003, diputada al Parlament i consellera d'Urbanisme i Medi Ambient al Consell de Menorca.

Cosme Bonet. Ses Salines, 1974. Llicenciat en Ciencies Polítiques. Secretari d'Organització de la FSM. Portaveu adjunt al Consell de Mallorca.

Josefina Ramis. Binissalem, 1971. Professora de Filosofia al col.legi Sant Agustí. Experiencia en dinamització juvenil. Independent.

Miquel Ramón. Puigpunyent, 1962. Llicenciat en Ciencies Economiques. Regidor de l'Ajuntament de Puigpunyent. Secretari de Medi Ambient dels Socialistes de Mallorca.

Cristina Moreno. Palma, 1974. Diplomada en Infermeria. Professora associada al Departament d'Infermeria i Fisioterapia de la UIB. Presidenta del Comité d'Empresa a la Policlínica Miramar. Independent.

Pere Joan Martorell. Lloseta, 1972. Llicenciat en Psicologia. Escriptor i editor. Darrer Premi Ciutat de Palma de Poesia, Joan Alcover, per l'obra 'Dansa nocturna'. Tinent de Batle de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Lloseta.

Pilar Sansó. Sant Joan, 1974. Diplomada en Empresarials. Va se candidata a la Batlia de Sant Joan en 2003. Es consellera al Consell de Mallorca.

Pablo Martín. Palma, 1976. Misser. Vocal de l'Associació de Joves Advocats de Balears.

Silvia Cano. Calviá 1981. Llicenciada en Filosofia. Secretaria d'Organització de Juventuts Socialistes de Calviá. Becaria en l'Observatori per a la Igualtat d'Oportunitats.

Antoni Nadal. Felanitx, 1979. Ex secretari general de JSIB. Conseller al Consell de Mallorca.

Antonia Riera

Daniel Guirao

Marta Aguirre

Antoni Mestre

Barbara Bibiloni

Antoni Gutierrez

Maria Galmés

Gabriel Amer

Cata Morell

Rafel Oliver

Margalida Melia

Lluis Socias

Adelia Olmos

Damia Perelló

Francesca Alzamora

Gregori Estarellas

Maria Ibañez

Carlos Aguilar

Maria Genovart

Celestí Alomar

Teresa Riera

Antoni Ballester

Agustina Sánchez

Nicolás Homar
24/02/2007 Les coses d'en Zolople/Opinió/política [ca]

   
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal