« M'encantaria poder canviar el món... però és que no em donen el codi font » (geek anònim)


   

Opinió/política


 

Havia pensat escriure de la crisi mundial, sobre què l'ha provocat, sobre quines conseqüències tendria pel pais en conjunt i pels ciutadans en particular. Volia deixar clar una cosa que els del PP s'afanyen en negar, que la situació espanyola, si bé es preocupant, és una de les millors, gràcies a la política econòmica del govern d'en Zapatero.

Que mentre a altres grans països intenten aturar la crisi a canonades econòmiques a la butxaca dels aturats, pensionistes... i contribuents en general, al nostre país encara ens ha quedat marge per intentar que els nous aturats estiguin ben coberts, de prendre mides d'inversió per que es mantenguin el major número possible de lloc de feina, fin i tot, de prendre mides de promoció, per crear nous llocs de feina.

Perquè pareix que no ens recordam el temps del 'España va bien', mentre que el govern de n'Aznar ens ofegava, mida econòmica a mida econòmica. Però, crec que aquest video explica molt be d'on surt la crisi i quina es la sol·lució que volen els de dretes.

En referencia a l'ultima frase del video... quina sort que a Espanya n'hi ha pensions públiques (als que teniu: ¿com vos van els fons de pensions? ¿vos creixen tal com vos havien 'venut? ¿aguanten les crisi, una darrera l'altre?)

30/09/2008 Les coses d'en Zolople/Opinió/política [ca] [es]

   
   
  © Bartomeu Homar i Graxell www.zolople.com | escriu-me | informació legal